OM JUMAS

Jumas ApS er et kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitets ydelser til den rette pris.

Vi er specialister indenfor arbejde med produktion af juletræer og maskiner til private og erhverv. Så har du en special opgave så tøv ikke med at kontakte os, vi kan helt sikkert være behjælpelige.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud – God fornøjelse med hjemmesiden!

Et firma med mange års erfaring

Jumas har en lang erfaring inden for salg og produktion af juletræer og maskiner. Hertil besidder de den viden, der er nødvendig for de produktgrupper, Jumas har specialiseret sig inden for.

Maskiner til juletræer

Vores maskiner pakker til CC containere samt soidsere produceret ud fra den praktiske erfaring.

Jumas har 18 års erfaring inden for produktion af maskiner til juletræsbranchen. Via egen produktion af juletræer er alle maskinerne baseret på den opnåede viden via praktisk arbejde i kulturen.

Vi tilbyder bl.a. maskine til pakning af CC containere og CF pakkeren til Europaller/engangspaller så træerne nemt og hurtigt kommer fra leverandør til butik. Desuden tilbydes 7 forskellige modeller af spidsere til juletræsfødder, som opfylder forbrugerens krav om, hurtigt og nemt at kunne sætte sit juletræ i en standard juletræsfod.

Jumas ligger placeret i Halling mellem Århus og Randers – kun 5 km fra afkørsel 44 på E45 motorvejen.

KONTAKT OS

Jumas ApS
Hyacintvej 60
Halling
8543 Hornslet

Cvr: 1031 6340
Tlf: (0045) 2326 3850
jumas@skylinemail.dk

JUMAS APS | HYACINTVEJ 60, HALLING | 8543 HORNSLET | TLF: (0045) 23 26 38 50 | EMAIL: JUMAS@SKYLINEMAIL.DK | CVR: 1031 6340

© Copyright – All rights reserved.

Til top